Over Metosi.com

Wie zijn wij en waar staan wij voor

Over Metosi.com

Metosi © is een geregistreerd merk onder deze naam worden kwaliteits producten gemaakt en verkocht. Deze kwaliteitslijn proberen we op alle vlakken door te zetten, daarmee hopen we u een uitstekende product beleving te bieden.
Ons doel is om onze productlijn uit te breiden over een zeer breed spectrum. Deze uitgebreide collectie aan goederen. Willen we aanvullen met een uitstekende klantenservice, en een uitgebreid netwerk aan official Metosi dealers. Zo willen we u zowel intern als extern de voordelen van een ongecompliceerde en veilige online winkelervaring bieden.

We zijn een jong bedrijf maar hebben toch al enige ervaring opgedaan

Metosi © is dan wel een nieuwe onderneming, maar wij van Metosi © zijn toch al zeer ervaren. We hebben een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. En daardoor hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van ondernemerschap, productkennis, productbeleving, klantgerichtheid, technische ervaring en kwaliteitsinzichten. Al deze ervaring zetten wij in bij de productkeuzes die we nu en in de toekomst produceren en verkopen onder naam Metosi © zodat u er van uit kunt gaan dat u een product in huis haalt waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven.

Makkelijke navigatie en een intuïtieve bediening

We hebben geprobeerd onze website zo vorm te geven en alles er op ingesteld , om het onze bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken.
Op deze manier hopen we dat u snel uw weg zult vinden en alle informatie binnen enkele kliks voor u bereikbaar is.

Hoge score klanttevredenheid

Metosi.com heegt een zeer hoge klanttevredenheisquota. Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten tevreden zijn met onze producten. We bieden dan ook altijd garantie aan op onze producten en staan ook voor u klaar als u vragen, problemen of klachten heeft over ons of onze producten.

Uitgebreide en persoonlijke service

Service is heel belangijk voor ons, mocht u vragen hebben over uw product of een bestelling. Kunt u altijd contact met ons opnemen klik hier voor onze contact pagina.
Ons team van vriendelijke medewerkers is er alles aangelegen om u binnen afzienbare tijd van antwoord te voorzien. Onze medewerkers nemen persoonlijk de tijd voor u en uw vragen en zullen altijd proberen uw vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden, en om oplossingen te zoeken voor uw eventuele problemen met onze producten.

Product assortiment

Metosi © is bekend geworden door de Airco covers voor de buiten unit van uw airco systeem, Deze bieden we aan in verschillende maten en kleuren. VOor de mensen met bijzonder wensen hebben we zelfs overschilderbare versies van de Metosi Airco Covers. Leuk weetje, in de volksmond spreken mensen zelfs vaak al over een Metosi Cover in plaast van een airco cover dit vinden wij natuurlijk een grote eer en daar zijn we best trots op. Ons assortiment wordt in de toekomst uitgebreid met andere producten houdt onze site in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

Wilt u nog meer over ons te weten komen?

We hopen dat we u op deze pagina een beeld hebben kunnen geven van wie we zijn en waar we voor staan. En als u nu nog meer over Metosi © te weten wilt komen en u kunt deze informatie niet op de site vinden. Schrijf ons dan eens aan en maak kennis met ons, we zijn benieuwd naar uw vragen en staan klaar om deze te beantwoorden klik hier voor onze contactpagina.

01 Jan 2017

Het ontstaan van Metosi

Op deze datum is het idee ontstaan om wat te doen aan een probleem waar veel mensen bij ons mee aanklopte. Ze waren blij met de airco maar wilden die lelijke buiten unit niet zien.

01 Jan 2017

01 Jun 2017

De oplossing " De Metosi Airco Cover"

Na lang denken en veel recherchewerk. Kwamen we op de Airco Covers, deze hebben we speciaal voor ons laten maken. Door een fabriek in China waar we mee samen werken. Een samenwerking is ontstaan. Na een paar demo´s vonden we het product goed genoeg om aan de man te brengen.
Metosi Logo

Metosi.com

Eiffelstraat 18

8013 RT Zwolle

+31 38 7852791

Newsletter

SSL Beveiligd
© 2022 Metosi.com. Alle Rechte vorbehalten.